Vendéglátó helyek

Település:
Budapest, 4. kerület


TÜZESTÁL ÉTTEREM


TÜZESTÁL ÉTTEREM

Az étterem tulajdonosa - Kiss Tamás - így ajánlja Önöknek éttermét:

Újpest külvárosi részében, a Váci út 65. szám alatt 2017-ben nyitottuk meg a Tüzestál ÉttermetFérjként, apaként tudom jól, hogy milyen jó Kedvesünkkel kettesben kimozdulni, a mindennapok szürkeségét színesebbé varázsolni.  Ebben szeretnénk segíteni Neked, hogy – ha rövid időre is de – kiléphessetek a hétköznapi rutinból.
  • Éttermünk kiváló helyszínt biztosít számodra, legyen szó akár vidám “csajos estékről’, haverokkal való közös szurkolásról, meghitt baráti beszélgetésekről vagy neves családi alkalmak megünnepléséről.
  • Családi alkalom, születésnap közeledik és egyszerűen nem elég nagy a lakásod a családtagok, barátok meghívásához ?

 Ne bajlódj a főzéssel, az előkészületekkel !

Egy éve vagyunk nyitva és már több, mint 80 rendezvényen vagyunk túl – volt már nálunk esküvő, születésnap, céges buli, keresztelő, sőt, még halotti tor is. Nagy tapasztalatunk van rendezvények kiszolgálásában, széles étel és ital kínálatunkban mindenki megtalálja az ízlésének valót.

Éttermünk étlapját rendszeresen megújítjuk, étel – ital kínálatunkat bővítjük. Amennyiben aktuális, legfrissebb étlapunkba szeretnél most azonnal belelapozni, kérlek kattints ide !  >>>

Gyertek el hozzánk és ünnepeljétek nálunk a jeles alkalmakat !

Az éttermi design kialakítása feleségem és magam keze munkája, az alkalomhoz illő dekorációkat pedig mindig saját készítésű alkotásainkkal biztosítjuk.

A nyári időszakban légkondicionált éttermünk hátsó, fedett teraszos kertjében is várunk Benneteket. A kerthelyiségben gyermek játszóbirodalmat alakítottunk ki, hogy az étkezés ideje alatt az örökmozgó gyerkőcök figyelmét lekössük, Ti pedig kényelmesen fogyaszthassátok el kedvenc ételeiteket.

A nyáresti szurkolós időszakra hatalmas fali TV-vel készültünk, sportbarát Vendégeink felejthetetlen élményekkel gazdagodhattok nálunk ! Egy pillanatra sem kell szem elől tévesztened kedvenc csapatodat, hiszen szurkolás közben kollégáink a jéghideg habos sört frissen, a csapból szervírozzák Neked.

Biztosak vagyunk benne, hogy finom, házias ételeinkkel, figyelmes kiszolgálásunkkal mi is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy maradandó élménnyel gazdagodjatok."

 

 
1040 Budapest - IV. Váci út 65.

Telefon: +36 (1) 3694453

Nyitva tartás: 10:00 - 22:30

 

 

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

 

HelyiVilága Magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »