Oktatási intézmények

Település:
Budapest, 4. kerület


ÚJPESTI FELSŐOKTATÁSI INTÉZMÉNYEK


Egyéb fenntartású intézmények
KÁROLI GÁSPÁR REFORMÁTUS EGYETEM - ÁLLAM-ÉS JOGTUDOMÁNYI KAR
 
 1042 Budapest, Viola utca 2-4.
 370-8601, 231-6021  370-8601
 dekanihiv.ajk@kre.hu, to.vez.ajk@kre.hu
 www.kre.hu

Az Állam- és Jogtudományi Kar céljának tekinti azt, hogy a református jogakadémiák nyomdokain haladva, keresztyén szellemiségben képezze hallgatóit. Több tudományterületen és tudományágban tevékenykedünk. Az osztatlan jogászképzés mellett – a jogi karok között egyedülállóan –, a gazdaságtudományok és társadalomtudomány képzési területeken is várjuk az érdeklődőket.
Szeretnénk a nagy tradícióval rendelkező jogászképző intézmények méltó örököseivé válni, ugyanakkor meg kívánunk felelni a XXI. század kihívásainak is. A hagyományőrzés mellett nyitottak vagyunk a technológiai fejlődés legújabb eredményei iránt. Intenzíven kutatjuk pl. a robotok, önvezérlő járművek, drónok alkalmazásával felmerülő jogi kérdéseket. Oktatóink tudományos szempontból magasan kvalifikáltak, nagy gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek, szakmailag elismertek.

A felsőoktatás minden szintjén tevékenykedünk. Jogi felsőoktatási szakképzésünket állandó budapesti helyszínünk mellett Nagykőrösön is indítjuk. Az osztatlan jogászképzés mellett számos diploma utáni szakirányú továbbképzést is kínálunk. Karunkon Doktori (PhD) képzés is folyik. Az Állam- és Jogtudományi Kar családias hangulatú, a közösségi értékekre fókuszáló Kar, ahol a hallgatók inspiráló, élénk szakmai környezetben sajátíthatják el a választott szakterület ismereteit. Kiemelt figyelmet fordítunk hallgatóink problémáira, szükség esetén anyagi segítséget is nyújtunk. A magas követelmények mellett a méltányosságról sem feledkezünk meg.
Várjuk a jövő szakembereinek jelentkezését – mindazokat, akik számára fontos, hogy a korszerű szakmai és tudományos ismereteket magas színvonalon sajátítsák el, egy értéket őrző és átadni kívánó szellemi műhelyben!

Prof. Dr. Miskolczi-Bodnár Péter, a KRE ÁJK dékánja

 

 

/ forrás: ujpest.hu és ajk.kre.hu 2019.12.03. /

 

 

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

 

HelyiVilága Magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »